Categories
2022-05-Mai Bro Park Spillforslag

Bro Park 4. mai

Valg: 4-7 / Jevnt

1 Sharp Eye står 3 kg høyere enn det den pleier å være når den vinner. Startsporet er da ideelt.

2 Jungle Dream slo 1 Sharp Eye i mai i fjor på denne distansen. Har ett løp i kroppen og et bedre startspor enn sist denne gangen.

3 Hypochondriac ble sliten på oppløpet sist. Banen var da noe tungt. Hvis banen er god så vil den sikkert gjøre bedre.

4 Day Trader har gode resultater på all weather. Den kommer også med veldig lite vekt. Av det vi så fra hestens resultater fra i fjor, så kan den bedre enn handikap 70. Løper fra forskjellige posisjoner. Vi tror den slår de fleste av disse hester med 51 kg, om den er i form, hvilket vi tror den er fordi den løp skikkelig bra på 2.100 m sist.

5 Semiramis falt 2 kg i handikap fra i fjor. Den har vært ujevn i sine prestasjoner.

6 Yalla Yalla gjorde det bra sist mot ganske dårlige hester. Kan vinne fordi startsporet ikke er så dårlig men det er langt fra ideelt. Vi liker rytter valget. Det er jevnt i papiret, men med litt utvikling i vinter så kan den vinne her. Vi nevner da, at den ikke så så rask ut fra start sist.

7 Green Backspin tar fronten noen ganger og andre ganger sitter den rolig sist. Det er vanskelig å lese denne hesten. Den vant ingen løp i fjor og har falt 7 kg i handikap. Ga i april i fjor 4 kg til 1 Sharp Eye. I dette løpet får den 6 kg fra den. Den burde ha en god sjanse.