Categories
Bro Park Januar 2021

Bro Park 10. Januar

Valg: 4 / 5-9 / 7-2 /3

Vi velger å droppe 2 Nyhavn i første omgang fordi den ikke fikk noen bud da den var ett år. Men vi velger å ha den med fordi den ikke var så langt bak i sin debut. Hesten var tidligere trent av Marc Stott og skal ut med Blinkers (B) for første gang. Men vi holder oss til troen om at hesten er en Gresshest siden både far og mor var det.

Moren til 1 Cianti var en Gresshest og har ikke hatt gode avkom på Dirt. Helsinki sine hester derimot er for det meste Dirt hester. Tiden på kval- løpet er godkjent men løpsresultatene er ikke så attraktive.

Både 3 Cambodia og 7 Falcor hadde en interessant kval- løp. De kom sammen i mål og mens 3 Cambodia var stabil gjennom hele løpet og ble holdt litt tilbake av Angelika så var 7 Falkor litt sakte mesteparten av løpet men viste tydeligvis at den kan galoppere fort når det gjelder. Den måtte bli bremset litt før mål da den hadde intensjoner om å ta de andre. Så kapasitet finnes. Desverre så viste den også at den ikke liker hester i sin linje og at det tar tid å finne sin egen. Men en sakte tempo fra start så kan det være et problem. 3 Cambodia spilte vi forrige uke og ut fra det vi så, så hadde hesten noe feil i seg.

Vi liker 4 Athena pga sin kval- løp. Tiden var meget god for den dagen og den så veldig sterk og rask ut. Det betyr enda mer når vi ser at den tok en litt bred sving og at den kom i mål med masse krefter til overs. Den ble litt syk før sin debut i November men vi mener to måneder skal være nok til at den er på beina igjen og i toppform. Aase Marie vant sitt første løp som trener forrige uke så det ser bra ut. Annie er også en veldig dyktig jockey som rir stabil.

Ellers liker vi 5 Swipe Right som er etter Swipe og har Eishin Dunkirk son morfar. Det oser av Dirt avstamning. Hesten har ett løp på dirt og det kan alltid godtas ett dårlig løp for nye hester. Er verdt å passe opp for.

Til slutt så nevner vi 9 Bearded Lady. Verde Mar har bedre avkom på Dirt og hesten gjorde ikke et dårlig løp 21. November. Tiden er god for 2-årige hester og så var den bare 8 lengder bak. Om den er bedre på korte distanser, i motsetning til moren, så kan den godt dukke opp i seierstriden. Både Verde Mar og Gloria De Campeao har hatt gode avkom på korte distanser. Dessuten så er Obrigada, søster til By The Book, mor til Ascot Brass.