Categories
Bro Park Januar 2021

Bro Park 10. Januar

Valg: 2-8-5-4 / 6-9

1 Saltillo har ikke vist nok klasse i det siste.

2 Sharp Eye er hesten å slå. Den tapte med nese sist og var veldig nære mot slutten. Opp 4kg men hesten har faktisk vunnet med 67kg tidligere. Og 200m skal være en fordel for hesten. Startssporet er også like bra som sist så den kommer ikke til å tape mye på svingen heller.

3 Jungle Dream synes vi ikke er rask nok. Ut fra løpet den vant, så hadde den ikke orket 200m ekstra.

4 Mr Måns ligger best vektmessig. Så sterk ut under Elione Chaves da den ble slått med 1 lengde og 200m ekstra skal også være en fordel. Kom også sterkere mot mål sammenlignet med 2 Sharp Eye.

5 Lucy In The Sky liker vi rytteren. Kommer også sterk mot slutten sist og hadde klart bedre om ikke den fant seg innestengt på oppløpet. 2 Lucy In The Sky liker å komme utvendig, vi tror hun får det denne gangen.

6 Strength mener vi det eneste som taler for er rytter og trener. Kan godt overraske men det er ikke mye mer enn det vi kan si.

7 Gift Of Youth mener vi ikke er god nok.

8 Cooperess liker vi faktisk. Bærer god vekt, spesielt med tanke på at de fleste veier mer enn 60kg. Utenlandske hester er bedre enn skandinaviste og denne er ut av gode Sixties Icon. Dessuten så har den vunnet på All Weather tidligere. Og tiden mener vi er god, ~1.24,0. Hesten har hatt pause siden September og skal kunne forsvare en høyere handicap enn det den sitter på. Har som beste distanse 1.400m. Den ble kjøpt i November 2019 av sin tidligere eier og debuterte ikke før i July. Korona kan ha ødelagt planene.

9 Artful Rogue har en sprinter far. Fra tidligere så har den en 3. plass på distansen men vi mener det er vanskelig den slår til nå. Vi betrakter den fortsatt som outsider da.

10 Saviano tviler vi på er i form og ellers god nok på distansen.