Categories
Bro Park Januar 2021

Bro Park 10. Januar

Valg: 9-4-3 / 8 / 6-5-2

1 Lady In Focus kommer fra en alt for lang pause. Om den har noe så vil vi se det først.

2 Spirit River var litt svak forrige uke men tok teten til tross for det. Den skal som regel være god i vinter så vi er litt skuffet over hestens prestasjoner i det siste. Det som taler positivt er at Ulrika stoppet hesten litt i sitt siste løp og den varte i front nesten 1.600m. Om løpet sist var ment som en oppvarming så kan hesten overraske med ledelse fra start til mål.

3 Ede’s Garrinchi har vært god lenge nå. Tidene er Ok og hesten kjemper en god del. Dessute så tror vi at Saueskinn (S) gjør bra for hesten. Problemet synes vi er at den er vant til en sakte tempo. Og kan ikke heve seg over sin egen nivå. Så om det er en hest som er naturlig bedre, med raskere tempo og som er i form, så vil denne kunne slå 3 Ede’s Garrinchi. Og ikke ta feil å tenk at tiden var ekstremt god sist, Beach Road One vant på 1.26,0 med 62kg.

En hest å passe opp for er 4 Whistle High. Denne dukket opp sterk rundt ~1500-1.600m merket i løpet sist. Da tok den en bred sving og tok igjen 2 Spirit River. I motsetning til sistnevnte så hadde denne nok krefter til en eventuell duell. Ble da klart slått over 2.350m men hesten har faktisk vunnet på denne distansen tidligere.

I teori skal 5 Soldier Blue kunne vinne dette løpet. 8 lengder bak Flying Barrel er kjempebra. Men så skuffet den enormt med 67kg 12. Desember. Den er også rundt en handicap hvor den pleier å vinne. Den er bedre på Gress men har nære løp på Dirt.

6 Essere har løpt lite. Har tidligere vunnet på distansen men er ikke helt vandt med vekt over 60kg. Det kan komme i veien. Er ellers en god outsider men tanke på at den har kommet ned i handicap.

7 Label Black hadde vi tro på forrige uke. Det var et forferdelig løp. Ikke noe Alina hadde noe innflytelse i mener vi. Så vi tror neppe noe annet skjer denne gangen heller.

8 A Certain Romance er på riktig handicap til å vinne. Har da bedre resultater på Jægersro sin Dirt. Men at den skal ut med Blinkers (B) tror vi kan øke hestens sjanser. Møter uansett svak motstand.

9 Cece Amazing ser bra ut. En ung hest som ikke var langt bak Sea Moonster sist. Har god avstamning og kan godt ha lært nok til å vinne dette løpet. Det som taler i mot er vekten. Første gang ut med så mye vekt. Men om hesten er god, som vi tror den faktisk er, så burde den kunne takle det. Moren forsvarte handicap ~75 lett mens hennes andre avkom klarte å komme opp i handicap 70+. Siden 9 Cece Amazing sitter på 59 så har den en del å gå på.