Categories
Bro Park Januar 2021

Bro Park 10. Januar

Valg: 1 / 10-2-7-4-6 / 3-9

Vi tror 1 Enkrona vinner dette løpet. Paid var faktisk en hest på handicap 80+ som var best over lengre distanser. Vi ser at 1 Enkrona var kort slått av 2 Swinging Of Venice og at vektmessig så står den 9kg bedre. Der er faktisk MYE! Men det er ikke bare derfor vi liker den. Den prøvde å avgjøre løpet før oppløpet men ble tatt igjen av en sterk 2 Swinging Of Venice. Problemet denne gangen er at sistnevnte vil neppe reagere på samme måte med så mye vekt mens 1 Enkrona vil kunne bygge enda flere lengder før oppløpet pluss at den vil bli betraktelig mindre sliten! Hesten liker fronten og med 52kg er det få som kan kjempe med den om det når det er ~1.000m igjen

Hvis dere ser løpet til 2 Swinging Of Venice sist så vil dere se at Ulrika ble nødt til å be hesten bruke krefter på å få hesten ned til rail og på en distanse som var overkommelig. Hun vil nok ikke bruke krefter på å sikre seg railen denne gangen men å kunne holde følge med 63kg er ikke det samme som 52kg. Er hun for nærme så vil hun ikke ha krefter til finishen mens hvis hun ligger for langt bak så vil hun måtte miste flere meter i svingen pluss at det vil bli betraktelig vanskeligere for hesten å komme i gang og opprettholde den hastigheten. Det er en grunn til at hester som pleier å vinne Melbourne Cup er ofte de med lav vekt.

3 Valon ble overbeviser ikke helt. Vekten er god

4 Dragonfly er en hest som vil kjempe om fronten men sikkert gi etter. 64kg er mye men hesten har ingen problemer med distansen. Kan mer enn sin handicaptall.

5 Philiango er langt over sitt handicaptall.

6 Magnolia kan være overraskelsen. Var bare 2 lengder slått sist og siden den startet med Blinkers (B) så har den vist en helt annen side. Har dårlige resultater på lengre distanser men hesten er ung. Og hesten for en toppjockey. Det er ikke ofte Elione rir for Patrick Wahl lenger.

7 Brolina virker ikke å være i form. Men vant i Januar i fjor på Handicap 70 med 62kg. En meget god outsider. Den gangen så hadde den også forferdelig resultater opp til det løpet.

8 Teerex må nok vise noe først. Ser ikke ut til å være spesialist på stayer distanser.

9 Sir Duke er langt opp i handicap. Men det verste er nok at den veier for mye når den er vandt til å ligge så langt bak.

10 Lady Of Jazz vet vi ikke så mye om. Resultatet sist var ikke så verst men de 6kg den gåt opp vil merkes. Like ung som 6 Magnolia og med bedre resultater.