Categories
Bro Park Januar 2021

Bro Park 10. Januar

Årets første V64!! . Vi ser for oss at det kommer til å bli flere overraskelser denne dagen. En vinterbane åpner vanligvis for slik men det er også flere hester som viser litt skjult potensial som møter hester som har vist stabile gode resultater i det siste. Vi tror Annie Nilsson Lindahl vinner 2 løp i dag. Med 1 Athena i V64-2 og 1 Enkrona i V64-6.

Vi finner det lite sannsynlig at Swinging Of Venice vinner i V64-6. Høy vekt på lang distanse blir ofte for tung, og dette gjelder ofte hester som holder høy klasse. Dette er en favoritt i stor fare.

Pris 144kr.
V64 forslag
V64-1 – Sikreste Avdeling 6-1-3
V64-2 – Dagens Bankerforslag 4 – Athena ( 5-9 / 7-2-3 )
V64-3 9-4-3
V64-4 – Ganske Sikker Avdeling 6-1-7-3
V64-5 – Ganske Sikker Avdeling 2-8-5-4 (6-9)
V64-6 – Dagens Store Håp Og Overraskelse 1 – Enkrona (10-2-7-4-6)
–>

Valg: 6-1 / 3 /2

Her synes vi løpet ligger mellom 1 Freemanip og 6 Houston Heat. De skal være de to beste hestene som i tillegg har beste form. En god utfordrer er da 3 Augustus Caesar med lav vekt. Men vi var skuffet over prestasjonen til hesten sist. Den var ikke i nærheten av å vinne på 1.400m når distansen skulle passet bedre enn 1.600m hvor den faktisk kom nærmere. Dette betyr ikke at den vil være dårligere over 1.200m. Tvert i mot. Hestens beste prestasjon i skandinavia er nettopp over 1.200m Dirt med 68kg. Og med Saueskinn (S) så kan man ikke utelukke at vi får se en helt annen hest. Merk også at ut fra avstamning så er hesten en ren sprinter. Løpresultatene fra England tilsier det samme.

Men tilbake til 1 Freemanip. Denne hesten er også en sprinter. Hesten har løpt lite på Bro Park og ofte slitt med de siste 200m over 1.200m distansen. Vi kunne se at det utviklet seg til det samme sist, da den slo 6 Houston Heat med 1 lengde. Men rytterbytte og startsspor er en stor pluss i vår bok. Da den vant 7. Oktober så løp den fra konkurrentene med startssport 6 og den har ikke blitt ridd på den måten siden. Dessuten så tror vi banen på Bro Park tilpasser seg hesten bedre. Vi tror 1 Freemanip tar ledelsen og det vil bli vanskelig å ta den igjen. Husk også hvor flink Cornelia var med High Max i front forrige uke.

Om noen skulle klare å ta igjen 1 Freemanip som burde komme sterk med en ekstra pust ~100m etter svingen, så blir det mest sannsynlig 6 Houston Heat. Denne var veldig nære sist og vi så hvor god hesten er med passende vekt. Den vant utrolig lett med 57kg 1. November i fjor og var igjen veldig nærme 22. November når distansen var for kort. Så vi tror det blir en duell mellom Cornelia og Anna.

Elione Chaves rir gode 4 Lushes Lashes men ut fra hvordan hesten har prestert i det siste så vil den nok trenge luft på oppløpet eller mer distanse om den tar det rolig. Den klarte å nesten vinne fra bak i feltet 22. November fordi den distansen var 1.400m. Vi mener dessuten at Ulrika har gjort det bra på hesten sånn at det ikke blir mye annerledes med Elione.

5 Visiteur Du Pom er ikke i form, 7 Fast And Free er enda mer ikke i form og 2 Bandola kommer ut i en for krevende løp med lærlingen Angelika. Klarer Angelika derimot å ri sitt beste noensinne, er det ikke helt umulig hesten vinner. Men det krever for andre til å ri litt slapp. 2 Bandola er ikke akkurat en Dirt hest for å si det sånn. Men handicaptallet lyver ikke.